Perspektiva

  • 033/710-555, 033/710 155     FAX: 033/771 330
PRIJAVA/REGISTRACIJA

PRIJAVA

Korisničko ime
Šifra *
Zapamti me
Korpa (0)
Nalazite se: O NAMA
Serbian Bulgarian Croatian Dutch English French German Greek Hungarian Italian Russian Slovenian Turkish

O NAMA

Preuzeće “Perspektiva” osnovano je 1992. godine. U vlasništvu je Tosić Nenada i Predraga sa po 50% kapitala preduzeća. Posluje kao ortačko drustvo nastalo kao nastavak porodične tradicije prodaje rezervnih delova iz oblasti kamiona i autobusa.

Zahvaljujući iskustvima, savetima i prijateljima sada pokojnog Ratka-Raja Tosića oca vlasnika preduzeća, preduzeće posluje kao veoma perspektivna kompanija koja je spremna da prihvati sve izazove tržista, prihvati upotrebu modernih tehnologija koje su potrebne za kvaliteteno organizovanje i vođenje preduzeća.

Preduzeće sa vlasnicima broji devet zaposlenih sa tendencijom za upošljavanje jos većeg broja radnika. U vlasništvu preduzeća je poslovna zgrada sa magacinom rezervnih delova, oko 400m2 i 1000m2 prostora predviđenog za servisnu halu. U okviru preduzeća nalazi se servis u kome se vrši industrijski remont motora i menjača. Uz pomoć stručno osposobljenih radnika savremene opreme i alata godišnje se izvrši veliki broj remonta. Kao odgovor što boljoj usluzi kupaca nabavljen je savremen vozni park kojim se kupcima roba direktno frankira.

Preko Dvadeset i jedne godine iskustva u prodaji originalnih rezervnih delova, osam godina iskustva u vršenju remonta motora i menjača visko poštovanje svojih dobavljača i kupaca, permanentna likvidnost i savremena vizija sigurna su preporuka za nastavak saradnje sa svojim starim poslovnim partnerima i uspostavljanja saradnje sa novim kupcima i dobavljačima. 

 

 

Nalazite se: O NAMA

Anketa

Da li koristite remontovane delove u vašem vozilu?